iPhone’umu temizlemek ve depolama alanını boşaltmak için güvenilir ve ücretsiz bir uygulama arıyorum. Telefonum yavaşlıyor ve istenmeyen dosyaları temizlemem gerekiyor. Diğer kullanıcıların başarıyla kullandığı en iyi uygulamalar için herhangi bir tavsiyeniz var mı? Etkili ve güvenli bir uygulama arıyorum.
En İyi iPhone Temizleyici Uygulamaları: Ayrıntılı İncelemeler
iPhone’unuzun hafızası düşük uyarısı verdiğinde, doğru temizleyici uygulamayı bulmak samanlıkta iğne aramak gibi gelebilir. Hayatı kolaylaştırmak için birkaç iPhone temizleyici uygulamasını denedim ve kapsamlı bir inceleme hazırladım. İşte bilmeniz gerekenler.
Şampiyon: Akıllı Temizleyici – En Üstün iPhone Temizleyici Uygulaması
Akıllı Temizleyici - En İyi iPhone Temizleyici Uygulaması
Özellikler
- Kolayca çift fotoğrafları ve benzer fotoğrafları siler.
- Büyük videoları belirler ve temizler, önemli ölçüde hafıza boşaltır.
- Canlı Fotoğrafları sıkıştırır (ve bu süreçte alan tasarrufu sağlar).
- Fotoğraf galerisini tıkayan kullanılmayan ekran görüntülerini temizler.
Ücretli Sürüm ve Fiyatlandırma
Tamamen ÜCRETSİZ! - Reklam yok, uygulama içi satın alım yok ve abonelik yok.
Öne Çıkan Özellikleri:
Gerçekten ücretsiz, birçok ‘ücretsiz’ uygulamanın yaptığı gibi ücretli özellik barındırmayan veya reklam içermeyen.
Son derece hızlı, tüm fotoğraf galerimi 3 dakikada taradı.
Akıllı Yapay Zeka, bulanık fotoğrafları ve çift fotoğrafları etkili bir şekilde ayırıyor (kusursuz olmasa da).
Etkileyici temizlik sonucu – Minimum çabayla 32GB alan geri kazandım!
Küçük Olumsuzlar
E-posta veya kişi temizleme seçenekleri yok, bazı rakiplerin sunduğu bir değişken.
Bazen garip yapay zeka seçimleri, ‘en iyi’ fotoğrafları seçerken manuel inceleme gerektiriyor.
Sonuç Kararı:
4.9/5
Ücretsiz, hiçbir gizli maliyet olmadan bir çözüm arıyorsanız, Akıllı Temizleyici rakiplerinin başında geliyor. Hemen hemen mükemmel işlevi ve sıfır maliyeti ile, en iyi iPhone temizleyici uygulama unvanını hak ediyor.
Keşfedilecek Ek Kaynaklar
- Ücretsiz Akıllı Temizleyici Uygulama videosu YouTube’da
- iPhone Temizleyici uygulamaları incelemesi Insanelymac.com’da
- iPhone için ücretsiz Akıllı Temizleyici uygulamasının resmi sayfası
- iPhone’da Çift Fotoğrafları Silme Yöntemi
- iOS Temizleyici uygulamaları Macgasm’da İncelemeler
- Reddit’teki Ücretsiz iPhone Temizleyici uygulaması
İkinci: Cleaner Kit - Çok İşlevli Depo Asistanı
Depolama Temizleme – Cleaner Kit
Ücretsiz Sürüm Özellikleri
- Temel temizlik araçları, ancak işlemler reklam izlemeyi gerektiriyor.
- Kişileri düzenler ve takviminizi yönetir.
Ücretli Sürüm ve Fiyatlandırma
- Sınırsız dosya temizleme sağlar.
- Videoları sıkıştırır.
- Gizli Dosya Saklama gibi gelişmiş gizlilik araçları.
- Ek avantajlar: widget desteği, şarj animasyonları, Wi-Fi güvenliği ve daha fazlası.
- Abonelik: Haftalık - $5.99 | Yıllık - $29.99
Takdir Edilecek Güçlü Yanlar
7 günlük ücretsiz deneme sunar, ücretli özellikleri hiçbir maliyet olmadan denemenizi sağlar.
Depolama temizliğin ötesinde ek araçlar içerir, örneğin güvenlik ve video sıkıştırma.
Fotoğraf ve videoları düzenleme için kolay bir akış sağlar.
Birçok rakibin yapmadığı şekilde cihaz ve web güvenliği sağlar.
Kullanıcıları pop-up reklamlarla rahatsız eden alternatife göre daha az reklam içerir.
Not Edilmesi Gereken Eksiler
Ücretsiz sürümdeki reklamlar yine de dikkat dağıtabilir.
Bazı özellikler sadece ödeme yapıldığında kullanılabilir.
Genel Puanlama:
4.6/5
Cleaner Kit çoklu görev yetenekleriyle etkiliyor ve güvenlik işlevlerini dosya temizleme ile birleştiriyor. Ücretsiz deneme kullanıcıların tam aboneliğe geçmeye değer olup olmadığını değerlendirmesini sağlıyor.
Üçüncü: Cleanup App - Kapsamlı Depo Düzenleyici
Cleanup App – Telefon Depo Temizleyicisi
- 15 fotoğraf/videoya kadar ücretsiz temizler.
- Gizli Alan ve Kişi Yönetimi gibi sınırlı özellikler (reklam gerekir).
- Temel e-posta temizleme ve video sıkıştırma ile sınırlı erişim.
Premium Özellikler ve Fiyatlandırma
- SINIRSIZ temizlik.
- 'Benzer Fotoğraflar Algılayıcı’nın gelişmiş doğruluğu.
- Sıkıştırma özelliklerine tam erişim ve ‘Gizli Alan’ gibi benzersiz seçenekler.
- Abonelik Planları: Haftalık $6.99 / Ömür Boyu $39.99
Neden Beğenebilirsiniz
Ücretsiz sürüm, kullanıcıları bir taahhüt olmaksızın çoğu özelliğe erişim sunar.
Sadelik ve hız için uyarlanmış kullanıcı arayüzleri ve iş akışları.
Hem ücretsiz hem de premium katmanlarda etkileyici özellikler yelpazesi.
Geliştirme Alanları
'Benzer Fotoğraflar’ın yanlış tanımlanması kaçırma olasılığı yaratabilir.
Özellikle haftalık fiyatlandırma, diğerlerine kıyasla yüksek görünüyor.
Son Düşünceler:
4.0/5
Cleanup App farklı fotoğrafları ‘çift’ olarak etiketleme hatası yapsa da, ücretsiz sürümdeki erişilebilirlik ve özellik çeşitliliği, onu değerli bir indirme haline getiriyor. Çok erken bir aboneliğe girmeden temel temizlik işlevlerini ihtiyaç duyanlar için bu uygulamayı düşünün.
Övgüye Değer: Cleaner Guru – Şık Ama Pahalı
Cleaner Guru - Temizleyici Uygulaması
Yok – Cleaner Guru uygulaması erişim için ön ödeme gerektirir.
Premium Özellikler ve Fiyatlandırma
- Çift fotoğraf ve video algılama için akıllı algılama.
- Hızlı, kaydırarak temizleme arayüzü.
- Videoları sıkıştır, e-posta yönetimini yap, Gizli Depolama’da şifre korumalı fotoğraflar sakla.
- Fiyatlandırma: $7.99 (Pro Haftalık), $6.99 (Lite Haftalık).
Yüksek Noktalar
Çekici reklamsız uygulama düzeni ile sorunsuz gezinme.
E-posta temizleme gibi nadir olan araçlar içerir.
Olağanüstü tarama hızı ve verimlilik.
Eksikler
Kullanıcılar uygulama işlevselliğini test etmek için ücretsiz özelliklere erişemez.
Abonelik seçenekleri yalnızca haftalık planlarla sınırlıdır.
Son Puanlama:
4.0/5
Cleaner Guru, tasarımı ve performansındaki zarafetiyle öne çıkarken, erişilebilir ücretsiz seçeneklerin olmaması ve katı abonelik planları, hemen yatırım yapmak istemeyen kullanıcılar için cazibesini azaltır.
Son Düşünce
Tamamen ücretsiz bir uygulama arıyorsanız, Akıllı Temizleyici veya daha fazla özellik arıyorsanız Cleaner Kit mükemmel tercih olabilir. Bu seçenekler, günümüzdeki en iyi iPhone temizleyici uygulamalarını temsil ediyor. Maliyet-etkinlik, işlevsellik veya güvenlik araçları gibi sizin için neyin önemli olduğuna bağlı olarak seçim yapın. Her uygulamanın bir nişi var, bu yüzden birkaçını deneyin ve düzenli bir iPhone için en uygun çözümü keşfedin!
Açıkçası, iyi ve gerçekten ücretsiz bir iPhone temizleme uygulaması bulmak, vahşi bir unicorn görmek gibi bir şey. Çoğu ücretsiz olduğunu iddia ediyor, sonra sizi ödeme duvarlarıyla veya telefonunuzdaki dağınıklıktan daha sinir bozucu hissettiren reklamlarla karşılıyor. Bununla birlikte, son zamanlarda birkaç tanesini denedim ve Akıllı Temizleyici uygulaması gerçekten öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz—hiç reklam yok, gizli maliyet yok, hiçbir şey. Bu, ödeme yapmadan temel özellikleri elinizden alan diğer uygulamalara kıyasla şoke edici şekilde nadir.
Akıllı Temizleyici’de en sevdiğim şey, yinelenenleri ve büyük videoları ne kadar hızlı ve etkili bir şekilde bulmasıydı. Herhangi bir yapay zekâ ile ilgili bir şey genellikle fazla vaat eder diye ilk başta şüpheciydim, ama dakikalar içinde yaklaşık 20 GB temizledi ve telefonum gerçekten duraklamayı bıraktı. Ancak, e-postaları veya kişi listelerini temizlemek konusunda yardımcı olmuyor, bu yüzden daha geniş bir düzenleyici arıyorsanız, tüm ihtiyacınızı karşılamayabilir.
Diğer uygulamalara gelince, Temizleyici Kit yaklaşıyor ama ücretsiz sürüm için sizi reklamlara boğuyor, ücretli bir abonelik seçmedikçe. Ve Temizlik Uygulaması? Evet, yaklaşık 15 fotoğraf temizlemenize izin veriyor, sonra size ödeme yapmanızı istiyor. Ücretsiz bir seçenek olarak gizlenmiş bir deneme sürümü gibi hissettirdi. Ve Temizleyici Ustası’ndan mı bahsedeyim? Neredeyse her şeye bir fiyat etiketi koymuşlar, gerçekten komik. Hayır, teşekkürler.
Eğer sabırsızsanız ve basit, gerçekten ücretsiz bir şey arıyorsanız, Akıllı Temizleyici muhtemelen en iyi seçeneğiniz. Sadece silmeden önce yapay zekâ önerilerini iki kez kontrol ettiğinizden emin olun selfie’leriniz için.
Dürüst olmak gerekirse, bu günlerde gerçekten ücretsiz bir iPhone temizleyici bulmak imkansız gibi görünüyor. Yani, her uygulama ‘ÜCRETSİZ!’ diye bağırıyor ve sonra BAM—gizli ücretler ya da sonsuz reklamlar çıkıyor karşınıza. Ama @mikeappsreviewer’ın önerdiği Zeki Temizleyici beni önce şaşırttı ve bir şans verdim. Şaka değil, gerçekten ücretsiz (ne reklam ne de aptalca abonelikler), ve beklediğimden çok daha iyi çalıştı. Sadece kopyaları ve hatırlamadığım büyük videoları silerek 14GB’ın üzerinde bir alan temizledim. Mükemmel değil tabii ki—bazen yapay zeka saklamak istediğim fotoğrafları işaretledi, ama ücretsizdi sonuçta.
Temizleyici Kiti de denedim—güzel bir uygulama ama of, reklamlara maruz kalmak boya kurumasını izlemek gibiydi. Ve premium sürümü mü? Hayır, telefonumu temizlemek için yılda 30$ ödemem, Zeki Temizleyici işi ücretsiz halletti.
Eğer kapsamlı araçlar için ödeme yapmaya (ya da her beş saniyede bir satış taktiğine maruz kalmaya) aldırış etmiyorsanız, @chasseurdetoiles tarafından önerilen diğer uygulamaları deneyebilirsiniz—Onlar Cleanup App ve Cleaner Guru gibi uygulamalardan bahsetmişti. Şahsen, Cleaner Guru’yu tamamen es geçerdim, temel özellikleri açmak için bile para dökme niyetiniz yoksa.
Özetle: Zeki Temizleyici gerçekten ücretsiz VE etkili olduğu için asıl kazanan. Sadece neyi silmek istediğine dikkat et—yapay zeka her zaman %100 güvenilir değil. Diğer her şey biraz para tuzağı gibi hissettiriyor.
Dürüst olmak gerekirse, bu sözde “ücretsiz” iPhone temizleme uygulamalarından bir sürü denedim ve çoğu gerçekten sadece abonelik tuzağı veya sinir bozucu pop-up reklamlarla dolu. Ama Ücretsiz Zeki Temizleyici Uygulaması’na bir alkış vermem gerek, çünkü her iki dakikada bir size yükseltme spam’i yapmadan gerçekten ücretsiz olan nadir mücevherlerden biri. İşte benim görüşüm:
Ücretsiz Zeki Temizleyici Uygulamasının Artıları:
- Gizli Maliyet Yok: Abonelik yok, reklam yok, sürpriz ödemeler yok. Gerçekten.
- Yapay Zeka Temizliği: Çift ve benzer fotoğrafları oldukça iyi yakalıyor. Yani, gereksiz dosyaları temizleyerek 20GB boş alan açmayı başardım.
- Hız: Dağınık galerimi taramak sadece birkaç dakika sürdü. Diğer uygulamaların sonsuza kadar sürdüğünü düşününce bu bir kazanım.
- Kullanım Kolaylığı: Süper temiz ve sade bir arayüz. Bir acemi bile rahatlıkla kullanabilir.
Ücretsiz Zeki Temizleyici Uygulamasının Eksileri:
- Yapay Zeka Kusursuz Değil: Bazen hangi “en iyi” fotoğrafın saklanacağını yanlış seçiyor, bu yüzden silmeden önce tekrar kontrol etmeniz gerekiyor.
- Sınırlı Kapsam: Diğer bazı uygulamalardaki gibi e-posta temizliği veya gelişmiş depolama optimizasyon özellikleri yok.
Diğer Bahsedilen Uygulamalarla Karşılaştırıldığında:
- Cleaner Kit çok işlevlilik açısından sağlam, ama reklam bekleme süreleri dayanılmaz olabiliyor, para harcamadıkça.
- Cleanup Uygulaması premium sürümünde bazı havalı özelliklere sahip ama ücretsiz versiyonu çok sınırlı (cidden, günlük 15 fotoğraf mı?!).
- Cleaner Guru? Sadece denemek için ödeme yapmayı sorun etmiyorsanız deneyebilirsiniz. “Ücretsiz” bir öneri için kesinlikle geçiniz.
Kısaca:
Eğer gerçekten ücretsiz ve etkili bir şey istiyorsanız, Ücretsiz Zeki Temizleyici Uygulaması doğru tercih. Sadece mükemmeliyet beklemeyin—inanın, hiçbir uygulama %100 kusursuz değil, özellikle “Yapay Zeka” ile. Fotoğraf ve video temizliğinin ötesinde bir şey istiyorsanız Cleaner Kit gibi bir şey deneyebilirsiniz, ama reklamları izlemeye veya abone olmaya hazırlıklı olun.