iPhone için En İyi Wifi Tarama Uygulaması?

Güvenilir bir uygulamaya ihtiyacım var wifi ağlarını iPhone’umu kullanarak taramak için. Mevcut wifi’m sürekli kesiliyor ve en iyi kanalları ve potansiyel girişimleri belirlemek istiyorum. Herhangi bir öneriniz varsa memnun olurum.

Netspot’u iOS için kontrol etmelisiniz. Bence en iyilerinden biri. Kullanımı basit, süper bilgilendirici. Hangi WiFi kanallarının kalabalık olduğunu görebilmenizi ve hatta evinizde zayıf sinyaller olan alanları belirlemenizi sağlar. İnternetim sürekli kesildiğinde kendim de kullandım ve yönlendirici için en iyi noktayı bulmakta gerçekten yardımcı oldu. Ayrıca, uygulama sinyal gücü ve parazitin iyi bir görsel temsilini sunuyor. Kesinlikle denemeye değer.

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, onların Netspot’a adanmış sayfası

oldukça detaylı ve kullanıcı dostudur.

Benzer bir durum benim WiFi ile bir süre önce oldu. @nachtschatten’ın tercihi olan iOS için Netspot’u öneririm, ancak WiFi SweetSpots’u da belirtmek istedim. Zayıf noktaları belirlemek ve ağınızın genel performansını kontrol etmek için de oldukça kullanışlı. WiFi SweetSpots ile ilgili faydalı bulduğum bir özellik, evinizin farklı yerlerindeki hızı kesin olarak gösteren hız ölçme özelliğidir. Bu, sinyalin zayıf veya güçlü olduğu yerleri daha iyi anlamanızı sağlar.

iOS için Netspot, kalabalık kanalları ve parazitleri belirlemek için sağlamdır; ağınızın kapsamlı bir görsel dökümünü sunar. Ancak, performans metriklerine daha çok odaklanıyorsanız, WiFi SweetSpots hız kontrolleri ile size bir avantaj sağlayabilir.

İndirmek için App Store’da Netspot WiFi Analyzer'a göz atın. WiFi durumunuzu daha kapsamlı bir şekilde görmenizi sağlar ve daha fazla araç, daha iyidir!